Riport 2019. 11. 28. csütörtök, 18:52
7-3-as vereséget szenvedett U19-es csapatunk a csütörtöki, szezonzáró mérkőzésen az Újpest FC vendégeként.

Két jó formában lévő gárda csapott össze csütörtökön, Újpesten. Az utolsó öt meccsből a Grosics és a házigazdák is csak egyet-egyet veszítettek el, ráadásul a legutóbbi két bajnokit mindkét együttes megnyerte.
Nem kezdte jól a találkozót a Kertész (Csutora) - Bojtos, Varga (Percze), Bohák (Kovács), Trombola (Krizs), Lestyán, Vasiljevic, Paublusztig (Tyahur), Papp, Szabó, Fülöp összeállítású gyulai egység, hiszen a lila-fehérek már a 14. percben megszerezték a vezetést. Bő fél óra játék után két gólos lett a különbség, de a 39. percben Vasiljevic Nikola révén szépítettünk, így a szünetben még reménykedhettünk.
A második félidőben viszont gyorsan megrogyott a Grosics, az 54. és a 66. perc között az Újpest négy gólt szerzett. A hajrában már 7-1-re is vezettek a hazaiak, de a hosszabbításban Percze Patrik és Bojtos Tamás is betalált, így kicsit sikerült kozmetikàzni a meglehetősen kellemetlen emlékeket.

- Az első félidő nem volt rossz, de már ekkor is segítettük az ellenfelet a gólszerzésben. Szünet után összeomlás következett, rövid idő alatt kaptunk négy gólt, sajnos több alkalommal is a mi súlyos hibánk kellett a találataikhoz. Talán vártuk már a téli szünetet, mindenesetre csúnya lett a búcsú, nem könnyű feldolgozni egy ilyen vereséget - értékelt Kovács Rudolf vezetőedző.


Hozzászólások: