Interjú 2019. 11. 27. szerda, 08:26
20191125-163551.jpg
Remek meccsen aratott fontos győzelmet U19-es csapatunk a Zalaegerszeg ellen. A gárda fontos tagja volt az a Vasiljevic Nikola, aki a második, győztes gól előtt adott gólpasszt. A védekező középpályást nemcsak erről a meccsről, hanem a mögöttünk lévő félévről és a jövőről is kérdeztük.

- A hajrában, öt perc alatt fordítva aratott szép győzelmet a Grosics a ZTE ellen. Belülről milyen volt a találkozó?
- Sokáig döntetlenre állt a meccs, mindkét csapat jól játszott. A kulcsmomentum az első gólunk volt, az nagy lendületet adott, és gyorsan jött utána a második is. Az döntött a javunkra, hogy jobban akartuk a győzelmet. Büszke vagyok a sikerre, amelyben része volt a kezdőknek, a cseréknek, mindenkinek, akik a keretet alkották és természetesen az edzőnek is.

- Nem mindig szerepelt azért jól a csapat, sőt, mondhatjuk, kifejezetten döcögősen indult az év. Ennek mi lehetett az oka?
- Nehéz ezt megmondani, de tény, hogy rosszul kezdtünk. Talán az összhang hiányzott az elején, idő kellett, mire a fiatalabb és az idősebb játékosok összehangolódtak.

- Okozhat majd visszaesést a téli szünet?
- Nem hinném. Sőt, több pontra számítok a második félévben! Biztos vagyok benne, hogy eredményesebbek leszünk a második félév elején, mint az elsőben voltunk.

- Milyen tervei vannak a jövőben?
- Nekem a futball az első, szeretnék profi játékos lenni, magas szinten játszani. Addig arra törekszem, hogy a csapatunk minél messzebb jusson.