Riport 2019. 06. 08. szombat, 17:44
u17.jpg
Az őszi 6 pont mellé tavasszal 17-et szerzett U17-es csapatunk, mely végül a 30 meccsen megszerezett 23 ponttal kivette a részét a bentmaradás kiharcolásában.

Az ismert okok miatt a harmatosabb ősz után tavasszal tulajdonképpen erős középcsapattá vált a Szeged-Grosics Akadémia "A", mely ősszel egyedül a Szekszárdot tudta legyőzni, tavasszal viszont öt másik csapatot is, a tolnaiak otthonából viszont éppenséggel nem sikerült elhozni a három pontot. A csapat mindenesetre büszke lehet a Pécs (3-2), Kecskemét (1-0), Újpest FC (3-0), Szolnok (4-1) és a Budai FC (4-1) elleni sikerekre.

- Ami célt kitűztünk, azt a nehéz ősz ellenére is teljesítettük. Tavaszra csatlakozott hozzánk három U16-os fiatal, Nagy Torma, Szabó és Botos, és jobban elkerültek minket a sérülések is. Elégedettek lehetünk, hogy az U16-tal közösen három fordulóval a vége előtt bebiztosítottuk a bentmaradást. Remélem, jövőre nem lesznek létszámgondok - fogalmazott Vantara Zoltán vezetőedző.

A szakember elmondta, kisebb-nagyobb mértékben mindenki kivette a részét az eredményből, és mindenki képes volt hozzátenni valami pluszt a csapat összteljesítményéhez. Vantara Zoltán kiemelte a góllövőlista harmadik helyén 28 találattal végző Bojtos Tamás egész éves munkáját. Elégedetten szólt a csapatkapitányként a legtöbb játékperccel bíró Lestyán Lionel, továbbá Krizs Erik játékáról és edzésmunkájáról is.

- Persze, összességben mindenkivel elégedett vagyok, gratulálok a csapatnak a bentmaradáshoz! - hangsúlyozta Vantara Zoltán.


Hozzászólások: