Riport 2019. 06. 01. szombat, 22:30
Több meccs maradt el, mint ahányat lejátszottak csapataink. A szerdai, hódmezővásárhelyi mérkőzéseket az időjárás döntötte romba, szombaton pedig a DAFC nem jelent meg a gyulai találkozókon.

A szerdai ítéletidőben a Gurzó (Wolland) - Zsombok (Patkás), Pap (Ivanics), Geszner, Szász A. (Bóka), Szincsák, Verasztó A., Budai, Borszéki (Verasztó R.), Egri, Halász összeállításban, vagyis némileg megfiatalítva lépett pályára az U14, mely sokáig nem bírt ellenfelével. A találkozó hajrájában az addig sem túl kedvező időjárás úgy alakult, hogy a játékvezető idő előtt, 0-0-ás állásnál lefújta a találkozót. Az U15 mérkőzése ezután következett volna, de Takács László tanítványai helyett a villámok cikáztak a pályán és a környékén, így ők pályára sem léptek, de várhatóan jövő szerdán pótolják a derbit.

Szombaton a szegedi DAFC vendégeskedett volna Gyulán. Az U14 már melegített, amikor jött a telefon, hogy az ellenfél nem érkezik meg a találkozóra. Így egyik csapatunknak sem kellett pályára lépnie, a találkozók kimeneteléről a Csongrád megyei szövetség dönt.


Hozzászólások: