Riport 2019. 05. 10. péntek, 20:21
Egy vereség és egy döntetlen után 2-1-re nyert a Szeged-Grosics Akadémia "A" a "B" ellen, vagyis a gyulai egység legyőzte a szegedit a pénteki bajnoki rangadón.

Wolland - Geszner, Verasztó R., Szász A. (Pap), Zsömbörgi, Budai (Borszéki), Nagy D., Deme, Szilágyi, Ivanics, Halász összeállításban kezdett, és kifejezetten jól lépett a meccsbe Kiss János legénysége, mely hamar több helyzetet is kialakított a szegedi kapunál, bár a befejezések nem voltak sikeresek. A folytatásban visszaállt a gyulai gárda, és inkább a kontratámadásokra épített. A hazai alakulat egy egyéni hiba után a 23. percben szerezte meg a vezetést, egy visszatett labda után közelről került a kapuba a labda. 

A 68. percben egy szöglet után Nagy Dávid fejese jelentette az egyenlítést. Ezután három olyan kontrát is vezetett a csapat, melyekből könnyen gól születhetett volna, de a győztes találat csak kevéssel a vége előtt született meg. Szilágyi Dávidot egy szép egyéni akció végén csak szabálytalanul tudták megállítani a büntetőterületen belül. A 78. percben Nagy Dávid biztos lábbal értékesítette a tizenegyest, így a gyulai gárda 2-1-re nyert.

- Gratulálok a fiúknak. Megyünk tovább! - értékelt Kiss János vezetőedző, aki kiemelte Wolland, Szilágyi, Nagy és Deme játékát.


Hozzászólások: