Riport 2019. 05. 10. péntek, 20:21
A kapu előtt jobban feltalálta magát, és 3-0-ás győzelmet aratott szegedi testvérklubunk a pénteki bajnokin, melyen a bajnokság első helyezettje fogadta a másodikat.

A gyulai egység a Pallagi - Oláh, Herpai, Szász Á., Bóka, Nagy S., Lőrincz, Megyeri, Bakó, Orcsik, Ottlakán összeállításban lépett pályára, vagyis Takács Lászlónak nélkülöznie kellett az U16 állományát erősítő Csák Albert, Gyuga Barnabás, Kanyó János, Krisztin Dominik kvartettet. 

A mérkőzés egyes időszakaiban ugyan mezőnyben jobban mutatott a fürdővárosi alakulat produkciója, de a helyzetek kialakításával adós maradt a gárda. A hazaiak jól éltek a kínálkozó lehetőségekkel, ezek közül hármat is értékesítettek. A találkozó krónikájához tartozik, hogy Nagy Sándor a 74. percben a kiállítás sorsára jutott.

- Elkerülhető hibákat vétettünk, de négy meghatározó emberünk távollétében is helytálltunk. A kapus és a védelem alapvetően jól teljesített, támadásban azonban, az ellenfél tizenhatosához érve hiányoztak a kreatív megoldások. Gratulálok az ellenfélnek! - nyilatkozott Takács László vezetőedző.


Hozzászólások: