Riport 2019. 04. 12. péntek, 08:25
1090259.jpg
Negyedik tavaszi meccsét is megnyerte U15-ös csapatunk. Takács László együttese ezúttal a Békéscsaba UFC ellen aratott 3-0-ás győzelmet.

Szokatlan időpontban, csütörtök este, 18 órakor kezdődött a Békéscsaba elleni, megyei rangadó, melyen a Grosics a Pallagi (Nyári) - Oláh, Herpai Szász, Halász, Lőrincz, Megyeri, Bakó, Orcsik, Ottlakán, Gyuga (Bóka) összeállításban lépett pályára. Az U16-os kötelezettségei miatt fél félidőt kapó Gyuga Barnabás már a 13. percben beköszönt, Ottlakán János jó mélységi passza után előbb a védőt, majd a kapust is kicselezte, így az üres kapuba guríthatott. A 34. percben Orcsik Gergely mintegy 25 méterről vállalkozott lövésre, bombája a kapu bal felső sarkában kötött ki. Alig három perc telt el, amikor egy lövés után a csabai kapus nem tudta megfogni a labdát, a szemfüles Ottlakán pedig élt a lehetőséggel, és megszerezte harmadik gólunkat. 

A folytatás is gyulai fölényt hozott, nemcsak mezőnyben, hanem a helyzeteket tekintve is jobb volt a Grosics. A csabai támadások leginkább csak a tizenhatosunkig jutottak, ott már zárt a védelem, vagy ha kellett, Pallagi Tamás is a helyén volt.

- Minden téren felülmúltuk a jól felkészített ellenfelet. Színvonalas mérkőzésen egészséges önbizalommal léptünk pályára, és jó játékkal, szép gólokkal háláltuk meg lelkes, mintegy ötven fős szurkolótáborunk bizalmát. Nekik köszönet a drukkolásért, a fiúknak pedig gratulálok, remek teljesítményt nyújtottak! - mondta Takács László vezetőedző.

A képen Pallagi Tamás, akinek tavasszal még nem vették be a kapuját az ellenfelek, Nyári Viktorral együtt biztos kézzel őrizték a Grosics kapuját.


Hozzászólások: