U14: bombaformában nagy győzelem

nagydavid.jpg
Nem ígérkezett könnyűnek a SZEOL gyulai vendégjátéka U14-es csapatunk számára, ám a fiúk rácáfoltak az előzetes várakozásokra, és 9-0-ás győzelmet arattak.

A harmadik helyen álló SZEOL együttesét fogadta szombaton a Wolland - Halász, Geszner, Verasztó (Szincsák), Ivanics (Zsombok), Zsömbörgi, Budai (Borszéki), Nagy, Bóka (Egri), Deme (Verasztó A.), Szilágyi (Pap) összeállítású Szeged-Grosics "A". Ősszel a két gárda egy viszonylag sokáig szoros meccset játszott, bár akkor is a gyulaiak nyertek 3-0-ra. 

Most semmit sem bíztak a véletlenre a fiúk, a 7. percben Nagy Dávid, majd egy minutum múlva Szilágyi Dávid köszönt be. A folytatás is hasonlóképp alakult, a hazai gárda szinte tetszés szerint dolgozta ki helyzeteit, Kiss János és Bali István munkája nem volt hiábavaló a felkészülés hosszú hetei alatt. A szünetben már 6-0 volt az állás, a vége pedig úgy lett 9-0, hogy a vendégek próbálkozásait védelmünk magabiztosan hárította, és egy kicsivel jobb helyzetkihasználással jóval nagyobb különbség is kialakulhatott volna. Góljainkat Nagy Dávid (3), Szilágyi Dávid, Ivanics Ferenc (2-2), valamint Budai Dominik és Halász Martin szerezték.

- Az első perctől kezdve nagy nyomást gyakoroltunk az ellenfélre, mely nem találta ellenszerét a letámadásnak. Tetszetős támadások révén már az első félidőben eldöntöttük a találkozó sorsát. A második félidőben a fiatalabbak is lehetőséget kaptak, de így is szereztünk három gólt. Külön öröm, hogy a kapunk érintetlen maradt - értékelt Kiss János vezetőedző.

A képen Nagy Dávid, aki három góllal vette ki részét a győzelemből.