Riport 2019. 03. 15. péntek, 07:34
Alakulhatott volna másképp is, de ez nem a mi napunk volt. A listavezető Kecskemét végül 6-1-re nyert úgy, hogy a Szeged-Grosics Akadémia "A" alakított ki több helyzetet a csütörtöki, dél-alföldi rangadón.

Kecskeméten folytathatta volna az eddig kimondottan jól alakuló "tavaszi hadjáratát" a Heckó - Gyuga, Csák (Jakó), Urbán, Sebestyén, Szűcs, Lénárd, Csorba (Hajdú), Korosztil, Csípai (Krisztin), Rácz összeállítású Grosics. A végeredmény fényében meglepőnek tűnhet, de az első húsz percben a nagyobb helyzetek alapján akár 3-0-r is vezethettünk volna, de ehelyett a 27. minutumban a hazai gárda szerezte meg az első gólt. Pár perc múlva összejött az egyenlítés, Csípai Márk fülelt le egy hosszú átadást, Lénárd Mátéhoz játszott, az akciót pedig Szűcs Zsolt fejezte be. A második félidőben jó ideig semmi nem utalt arra, hogy alakul majd a meccs vége. Egy óra játék után még 1-1 volt az állás, ezután azonban - nem egy esetben a mieink hathatós segítségével - sorra szerezte a gólokat a Kecskemét, mely végül nagy különbségű, 6-1-es győzelmet aratott.

- Egy kiegyenlített első félidő után sokáig a másodikban is helytálltunk, azonban a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat, a végén pedig gyermeteg hibákat elkövetve ajándékoztunk gólokat az ellenfélnek. Összességében megérdemelten győzött a Kecskemét - fogalmazott Kikity Márió vezetőedző.


Hozzászólások: