Riport 2019. 03. 10. vasárnap, 07:00
Sokáig szoros volt a Vidi elleni, szombati bajnoki, ám U17-es csapatunk ismét "elfogyott", és 6-0-ás vereséget szenvedett.

Nem a legjobb előjelekkel készült a Szeged-Grosics a Vidi elleni, gyulai találkozóra, Vantara Zoltán több kulcsemberre nem számíthatott sérülés miatt, ráadásul a kezdőcsapatban olyanok is helyet kaptak, akik nem teljesen egészségesen, vagy a korábbi sérülés, betegség miatt nem a legjobb edzettségi állapotban vállalták a játékot. Csapatunk a Nagy - Ovszák (Kuzán), Krizs, Nagy Torma, Bohák, Lukács, Bidzilya, Lestyán (Szabó), Tyahur, Gidoiu-Stadler (Botos), Hevesi (Bojtos) összeállításban lépett pályára. A negyedik percben egy szerencsétlen öngóllal szerzett vezetést az ellenfél, ennek ellenére csapatunk nemhogy tartotta magát, hanem helyzeteket alakított ki, és könnyen egyenlíthetett volna, de csak kapufáig jutott. 

A második játékrészből is eltelt 15 perc, amikor egy kissé komikus találattal újabb gólt szerzett a Vidi. Hamarosan viszont nagy esélyt kaptunk, hiszen Bidzilya Márk büntetőt lőhetett, ez azonban kimaradt, innen pedig már érződött, hogy nem lesz esélyünk. A csapat egyre jobban elfáradt, kiütköztek a különböző hiányosságok, a hajrában pedig - nem egyszer saját magunknak köszönhetően - négy gólt szerzett a fehérvári gárda.

- Nem volt ekkora különbség a két csapat között. A kihagyott tizenegyes után érezhető volt, hogy nem fogunk talpra állni. Több sérültünk van, reméljük, a Kecskemét elleni meccsre felépülnek - nyilatkozott Vantara Zoltán vezetőedző.


Hozzászólások: