Riport 2018. 12. 02. vasárnap, 13:13
Finoman szólva sem zárta jól az évet U16-os és U17-es csapatunk. Előbbi 9-1-es, utóbbi 9-0-ás vereséget szenvedett a Vasas ellen.

U16-os együttesünk a Heckó - Bokros, Sebestyén, Gyuga, Csák, Lénárd, Nagy Torma, Szűcs, Tóth (Jakó), Korosztil, Hajdú (Csorba) összeállításban küzdött meg a Vasassal. Az első félidőben kevés jel utalt arra, ami a találkozó végén történt, Bokros Bonifác találatával a mieink szerezték meg a vezetést, majd számos helyzetet dolgoztak ki. Ezek sajnos kimaradtak, míg a Vasas három lövésből három gólt ért el, így a szünetben az angyalföldiek 3-1-re vezettek. A második félidőben egészen a 69. percig ez volt az állás, utána viszont meglepő összeomlás következett, a vendégek 16 perc alatt hat gólt szereztek, így a vége 9-1 lett a javukra.

- A mérkőzés elején jól játszottunk, megszereztük a vezetést, és további találatokat érhettünk volna el. A legnagyobb helyzeteink is kimaradtak, az ellenfél viszont minden lehetőségét gólra váltotta. Azt gondoltam, a második félidőben visszakapaszkodunk, de teljesen hitehagyottan futballoztunk, én szégyellem magam a történtek miatt. Alaposan át fogjuk beszélni a történteket - nyilatkozott Kikity Márió vezetőedző.

Csúri (Nagy) - Varga, Krizs, Tyahur, Bohák, Bidzilya, Lestyán, Bojtos (Szabó), Gidoiu-Stadler, Hevesi, Kuzán összeállításban lépett pályára az U17, mely a szünetben már négy gólos hátrányban volt. A második félidő sem volt sokkal sikeresebb, Bojtos Tamás megsérült, Gidoiu-Stadler Ronaldót kiállították, a vége pedig 9-0 lett.

- Gratulálok az ellenfélnek - mondta Vantara Zoltán vezetőedző.


Hozzászólások: