Általános 2018. 11. 28. szerda, 08:56
received-577669616003794.jpeg

Jól szerepelt U12-es együttesünk a vasárnapi, grosicsos rendezésű, nemzetközi tornán, melyen a csapat erős ellenfelekkel szemben mutathatta meg tudását. A Debreceni Olasz Focisuli mellett két romániai gárda, a Nagyváradi Sportiskola és a kolozsvári vasutasok, vagyis a CFR Cluj kapott meghívást. A Szeged-Grosics Akadémia mindhárom mérkőzésén erős csapat ellen gyakorolhatott, a találkozók így jól szolgálták a fiatalok fejlődését. Vass Lóránt tanítványai Egri Imre (2) és Pistritu Erik találataival 3-0-ra nyertek a Nagyvárad ellen, majd 2-1-es vereséget szenvedtek a Kolozsvártól. Az itt szerzett egy gól - mely a torna gólkirálya, Egri Imre nevéhez fűződik - különösen értékes, mert egyedül a gyulai gárda volt képes betalálni a CFR ellen. A debreceniek ellen kiélezett mérkőzésen 1-0-ás vereséget szenvedett a csapat, így a harmadik helyen zárt.

- Örülök, hogy színvonalas tornát sikerült rendezni Gyulán, mely nagyon jó erőfelmérő volt számunkra. Elégedett vagyok a hozzáállással és a játékkal, a nemzetközi mérkőzések szolgálják igazán a fejlődést és a tapasztalatszerzést - értékelt Vass Lóránt vezetőedző, aki kiemelte a mindhárom mérkőzésen kiemelkedően teljesítő Pap Botond játékát.

Szeged-Grosics Akadémia: Gurzó Gergő - Petka Imre, Pistritu Erik, Szendi Roland, Kis Szonja, Berki Olivér, Bagaméri Patrik, Patkás Sándor, Pap Botond, Egri Imre, Czégé Kristóf, Susánszky Richárd.

Végeredmény:

  1. CFR Kolozsvár
  2. Debreceni Olasz Focisuli
  3. Szeged-Grosics Akadémia
  4. Nagyváradi Sportiskola

received-333550250796429.jpeg


Hozzászólások: