Riport 2018. 11. 06. kedd, 23:11
1075587.jpg
Az első kör 17-0-ás győzelme után most 17-1-es sikert könyvelhetett el a Grosics Akadémia "A" az L-IT SZEAC elleni, keddi, gyulai bajnokin.

Sok jóra nem számíthattak a szegediek a Wolland (Gurzó) - Geszner (Stir), Verasztó R., Szász, Zsömbörgi (Borszéki), Szincsák (Verasztó A.), Budai (Egri), Nagy, Bóka, Deme, Szilágyi (Zsombok) összeállítású Szeged-Grosicstól, a gyulai gárda ráadásul most is a múltkori agilitással gyártotta a gólokat. Az ipari méreteket öltő termelés a 9. percben Deme Nikolasz révén kezdődött, de aztán leginkább Nagy Dávid vitte a prímet. A szünetben már tíz találatnál járt a hazai gárda. A második félidőben a cserék is lehetőséget kaptak, ezzel együtt a csapat továbbra is szállította a gólokat, s bár egyet kapott is a Grosics, a 17-1-es győzelem azt mutatja, ismét szakadéknyi különbség volt a két együttes között. A mieinknél Nagy Dávid 11 (!), Szilágyi Dávid 3, Budai Dominik 2, Deme Nikolasz 1 találatig jutott.

- A korábbihoz hasonló koreográfia alapján hamar eldőlt a mérkőzés, a második félidőben a cserék is pályára léphettek. A tizenegy gólig jutó Nagy Dávid vezényletével magabiztos győzelmet arattunk. Készülünk a hétvégi, Gyula elleni mérkőzésre - értékelt Kiss János vezetőedző, aki Bali István edzővel Nagy Dávid mellett Verasztó Roland, Deme Nikolasz és Szász Albert játékát emelte ki.

A képen Nagy Dávid, aki egymaga 11 gólt vállalt!


Hozzászólások: