Riport 2018. 11. 06. kedd, 23:10
krisztin-dominik-808165.jpg
Zömmel a hétvégén játszották le a 11. forduló mérkőzéseit, a Szeged-Grosics Akadémia "A" csapata viszont kedden, Gyulán lépett pályára az L-IT SZEAC ellen.

Nem volt képes komoly ellenállásra az L-IT SZEAC a Nyári - Mohácsi, Vágási (Oláh), Herpai, Szász, Rácz, Nagy (Lőrincz), Krisztin, Megyeri, Orcsik, Ottlakán (Bakó) összeállításban pályára lépő gyulai egység ellen. Takács László tanítványai hamar magukhoz ragadták a kezdeményezést, és Krisztin Dominik két percen belül szerzett két találatával a 13. percben már 2-0-ás előnyben voltak. Támadónk a 23. minutumban klasszikus mesterhármasnál járt, a szünetig pedig Nagy Sándor is bevette a szegedi kaput, így a félidőben megnyugtató, 4-0-ás előnyben volt a hazai csapat. A második játékrész is hasonló mederben folyt, Rácz István után Krisztin Dominik duplázott, vagyis megszerezte negyedik és ötödik gólját. A végén a SZEAC is eljutott a becsületgólig, de ez nem változtatott a lényegen, vagyis hogy a Szeged-Grosics magabiztosan, 7-1-es diadallal szerezte meg a három pontot.

- Simán nyertünk, a találkozón voltak jobb és kevésbé jó időszakaink, de összességében elégedett vagyok, sokszor sikerült a földön járatni a labdát, jó beindításaink, szép góljaink voltak. Összességében jó teljesítménnyel, bátor játékkal nyertünk, gratulálok a fiúknak! - nyilatkozott Takács László vezetőedző.

A képen Krisztin Dominik, aki öt góllal vállalt részt a sikerből.


Hozzászólások: