U19: vereség az eddigi leggyengébb játékkal

Nem sikerült feledtetni a Gyirmót elleni, hazai vereséget az Újpest FC otthonában, U19-es együttesünk 4-0-ás vereséget szenvedett a szombati bajnokin.

Kertész - Paublusztig (Bakó), Vitéz, Bitó (Szebenyi), Szabó, Mészáros (Bús), Papp, Fülöp, Orosz (Trombola), Kiss, Geszti (Kárpács): ebben az összeállításban lépett pályára az Újpest FC ellen a Szeged-Grosics Akadémia. Nagyon sokáig mezőnyjátékkal teltek a percek, egyik csapat sem tudott helyzetet kialakítani. Egészen a félidő végéig, a 41. percben a kirúgás az ellenfél egyik játékosát találta meg, a hazaiak pedig éltek a lehetőséggel, és megszerezték a vezetést. 

Alig kezdődött el a második játékrész, amikor egy gyulai labdavesztés után az Újpest újabb találatot ért el. A folytatásban a Grosics nagy erőket mozgósított a szépítés érdekében, de támadásaink nem jártak sikerrel, sőt, az utolsó percekben a hazaiak még kétszer bevették a kapunkat, így alakult ki a 4-0-ás végeredmény.

- Ez volt az eddigi leggyengébb meccsünk. Mindenki azt gondolta, hogy egyéni megoldásokkal kell előállni, pedig csak a csapat jó teljesítménye vihet előre bennünket. Az utóbbi két meccs megmutatta, mit nem kell csinálnunk - értékelt Kovács Rudolf vezetőedző.