Beharangozó 2018. 08. 24. péntek, 08:33
A hétvégén megkezdik bajnoki menetelésüket a Szeged-Grosics Akadémia csapatai. A kiemelt NB II-es bajnokságban játszó három korosztály a Pécs, míg a fiatalabbak a Békéscsaba UFC ellen szerezhetik meg első pontjaikat.

Szombaton 10 órakor fogadja U19-es csapatunk a jó erőkből álló PMFC együttesét. A baranyaiakkal szemben hagyományosan senki sem számíthat könnyű mérkőzésre, azonban remélhetjük, hogy csapatunk egységesen, motiváltan és jó formában lép majd pályára. Ugyanebben az időben az U17 Pécsett vetheti magát a küzdelembe. Vantara Zoltán együttese abban bízhat, hogy ha mindenki kihozza magából a maximumot, akkor az pontban, pontokban is megmutatkozhat. Két órával később kezdődik az U16 mérkőzése a Pécs ellen, Kikity Márió gárdájának az egység lehet a legnagyobb fegyvere, az egymást jól ismerő játékosok ráadásul NB I-es rutinnal felvértezve indulnak harcba.

Az U15-ösök NB II-es bajnokságának dél-keleti csoportjában a mieink egy régi ismerőssel kezdik a szezont. Takács László együttese vasárnap, 10 órakor fogadja a Békéscsaba UFC-t. Jó teljesítménnyel szépen indulhat az ősz, bár az biztos, hogy a csabaiak nem ígérkeznek könnyű ellenfélnek. Presztízsmeccs vár az U14-re is az UFC ellen, mely Kiss János vezetésével próbálja meg begyűjteni a három pontot.


Hozzászólások: