Riport 2018. 06. 02. szombat, 21:31
szucs-zsolt-373442.jpg
Bár a végeredmény kevéssé utal erre, a nagy helyzetek számát tekintve közel egyformán teljesített a két csapat az U15-ösök találkozóján Az MTK jól használta ki lehetőségeit, a Grosics viszont kevéssé, így a fővárosiak 6-2-re nyertek. Nagyobb volt a különbség az U14-esek mérkőzésén, igaz, itt a Grosics az egy évvel fiatalabb játékosoknak adott lehetőséget.

Csúri - Bokros, Nagy Torma (Takács), Csák, Jakó (Korosztil), Nagy (Varga), Szűcs (Berkó), Gyuga (Botos), Lénárd, Sebestyén, Rácz: így állt fel az utolsó bajnokin, az MTK otthonában a Grosics U15-ös együttese, Kikity Márió minden keretbe nevezett játékosnak lehetőséget adott. Túlzás nélkül állítható, hogy a gyulai gárda kezdte jobban a mérkőzést, két helyzetünk kimaradt, a túloldalon viszont a hazaik nem hibáztak, és a 12. percben megszerezték a vezetést. Nem kellett sok idő, és a 18. percben a legutóbbi két meccsen négy találatot jegyző Szűcs Zsolt ismét eredményes volt. A szünetig itt is, ott is akadtak helyzetek, az MTK kettőt értékesített, a Grosics viszont elhibázta ezeket. A fordulás után hamar növelte előnyét a kék-fehér együttes, az 58. percben pedig már 6-1-re vezettek. A 68. percben Szűcs Zsolt kozmetikázott kissé az eredményen, a 6-2-es vereség leginkább azért fájó, mert a látottak alapján nem volt ekkora különbség a két csapat között.

- Ha a helyzetek számát nézzük, nagyjából egálra végeztünk, csak míg az MTK szinte minden lehetőségét kihasználta, mi nem voltunk ilyen eredményesek. A gólokat rendre egyéni hibákból kaptuk, sajnos gyengék voltunk az egy-egy elleni párharcokban, és engedtük játszani az ellenfelet - mondta Kikity Márió vezetőedző, aki kiemelte Szűcs Zsolt gólerős játékát.

A képen Szűcs Zsolt, aki jobb és bal lábbal is eredményes volt az MTK ellen.

Újabb lehetőséget kaptak az U13-asok

4-0-ás félidő után 7-0-ás vereséget szenvedett az MTK ellen a Wolland (Zsilák Máté) - Verasztó R., Szász, Herpai (Verasztó A.), Nagy, Krisztin, Bakó (Gedó), Deme, Bacsa, Zsömbörgi (Zsilák Mátyás), Gyüre összeállítású Grosics. A Kiss János vezette gárda számára a legfontosabb cél az volt, hogy tapasztalatot szerezzenek az egy évvel idősebb ellenféllel szemben.

 


Hozzászólások: