Riport 2018. 05. 13. vasárnap, 16:56
jakod.jpg
3-1-es, majd 4-2-es vezetésről játszott előbb egy, majd két ember előnyben 4-4-es döntetlent a Győr ellen U15-ös együttesünk. A hétvége másik Grosics érdekeltségű, NB I-es mérkőzésén az U14 nagy gólarányú vereséget szenvedett.

Wolland - Lőrincz (Bacsa), Mohácsi, Csák, Szász (Halász), Herpai (Nagy S.), Vágási (Zsilák), Krisztin, Megyeri (Zsömbörgi), Ottlakán (Gyuga), Beszedics: ebben az összeállításban lépett pályára a Győr ellen, a szombati, NB I-es bajnokin a Grosics Akadémia U14-es együttese. Jó fél órán át a gárda jól tartotta magát, a 27. percig 1-0-ra vezettek a vendégek, de aztán beindult az ellenfél, mely a szünetig 3, a végéig 8 találatig jutott. A szépítésről a 79. percben Krisztin Dominik gondoskodott, így lett a vége 1-8.

Szombaton eljött az alkalom a visszavágásra a Győr elleni, 1-0-ás őszi vereségért. Ezt az U15 a Csúri - Nagy Torma, Kovács, Hajdú, Botos (Varga), Lénárd, Nagy, Szűcs (Rácz), Csorba (Bokros), Jakó, Sebestyén (Takács) összeállításban próbálta meg kivitelezni. Az első 20 perc eseménytelenebb időszaka után a vendégek szerezték meg a vezetést, erre viszont Jakó Dávid és Nagy Torma Adrián válaszolt, majd újra Jakó volt eredményes, így már a szünet előtt eldőlni látszott a mérkőzés.
A második félidőből alig három perc telt el, amikor szépített, és visszajött a meccsbe a Győr. A 48. percben viszont az egyik vendégjátékost kiállították, Nagy Roland pedig gólt szerzett, így újra két gólra nőtt a különbség, ráadásul az ellenfélnél eggyel kevesebb ember volt a pályán. Ennek ellenére a folytatásban a Rába partiak még kétszer betaláltak - a második piros lapot az utolsó percek egyikében,már döntetlen állásnál kapták - így a vége, ahogy a legutóbbi fordulóban a Nyíregyháza ellen is, 4-4 lett.

A képen Jakó Dávid, aki kétszer is betalált a győri kapuba.


Hozzászólások: