Riport 2018. 05. 12. szombat, 19:07
csutora.jpg
A mérkőzés közepén, kilenc perc alatt esett három gól, ebből kettőt a házigazda Kaposvár szerzett, így a somogyiak 2-1-re nyertek a Grosics Akadémia ellen.

Nemcsak az ellenféllel kellett megküzdenie a Csutora - Bitó, Varga, Szebenyi, Geszti (Bakó), Paublusztig, Kovács, Fülöp, Kiss K., Kiss G., Papp összeállítású Grosics Akadémiának. A komoly lehetőségeket mindkét oldalon hozó találkozón a mieink a látottak alapján úgy tűnt, joggal kértek számon egy elmaradt büntetőt, volt olyan eset, hogy az ellenfél 8 méterről végezhetett el szabadrúgást, noha az egyik védőről véletlenül pattant kapusunkhoz a labda. Ezzel együtt a mieink nem futballoztak csúcsformában, a helyzetek jelentős része ugyanis kimaradt. A Kaposvár a 36. percben szerezte meg a vezetést, egy szöglet után a hosszú oldalon helyezkedő, és a beívelt labdát nagy ívben a hosszúba fejelő Kiss Gergő 5 perc múlva egyenlített. A szünet előtt, egy komolynak látszó sérülést okozó szabálytalanság után megállt a játék, pontosabban megállt volna, de a hazaiak vitték tovább az akciót, és meg is szerezték a vezetést. Gólt a második félidő annak ellenére sem hozott, hogy mindkét gárda többször is betalálhatott volna, így végül a Kaposvár 2-1-re nyert.

- Nem játszottunk jól, fontos helyzetekben gyakran sablonos megoldásokat választottunk, ugyanakkor a játék képe alapján a döntetlen reálisabb lett volna. Sokszor volt kiszámítható a játékunk, a helyzeteket kihagytuk, és a két nagy játékvezetői hiba is minket sújtott - nyilatkozott Takács László vezetőedző.

A képen Csutora György, aki második grosicsos meccsén többször bravúrral mentette meg csapatát a góltól.


Hozzászólások: