Riport 2018. 05. 12. szombat, 17:54
Kevés kellett volna ahhoz, hogy meglepje a második helyen álló Kaposvárt U16-os együttesünk. A komolyabb hibákat azonban jó játékkal és két szerzett góllal sem sikerült ellensúlyozni.

Megszorongatta a Kaposvárt a Nagy - Trescsula, Ovszák, Bohák, Illés, Percze, Zelik, Lestyán (Bidzilya), Hevesi, Bojtos, Klebecskó (Telinger) összeállítású Grosics a szombati bajnokin, ugyanakkor pontot nem sikerült szereznie a csapatnak. A 27. percben némileg váratlanul a hazai együttes szerezte meg a vezetést, a szünet előtt viszont akár kétszer is egyenlíthettünk volna, de mindkét nagy helyzetünk kimaradt.
Alig kezdődött meg a második félidő, Hevesi Tamás egyenlített. Az újabb Grosics helyzetek azonban - akárcsak az első játékrészben - kimaradtak, így a 62. minutumban már ismét a házigazdánál volt az előny. Ezt a 79. percben egy 40 méteres kapáslövéssel növelte is a Rákóczi, így Bojtos Tamás 91. percben esett találata már csak a szépségtapaszt jelentette, a Kaposvár 3 kaput eltaláló lövéssel 3-2-re nyert.

- A látottakkal nagyrészt elégedett vagyok, mert nehezebb meccsre számítottunk, ugyanakkor mindent megtettünk a jó eredmény érdekében. Az ellenfél három nagy egyéni hiba után, három kaput eltaláló lövéssel 3 gólt szerzett. Ha jobban odafigyelünk, és pontosabbak vagyunk, más lehetett volna az eredmény - mondta Kovács Rudolf vezetőedző.


Hozzászólások: