Riport 2017. 11. 19. vasárnap, 09:06
Mindkét NB I-es együttesünk teljesítménye pontot ért a szombati bajnokikon, mégha csak egyet-egyet is. Először fordult elő, hogy egyik gárda sem kapott gólt, üröm az örömben, hogy nem is szerzett.

Gajda - Szász, Mohácsi, Csák, Beszedics, Krisztin (Bakó), Bacsa, Vágási, Ottlakán, Gyuga, Biró (Herpai) összeállításban szerezte meg második pontját U14-es együttesünk, mely Gyulán fogadta a Kaposvárt. A kiegyenlített találkozón mindkét gárda két nagyobb helyzetet hagyott kihasználatlanul, az ellenfél mindkét esetben a mieink által saját térfélen eladott labdával tört kapura, de Gajda Róbert résen volt, és hárított. Elöl két, szépen felépített akció végén Biró Bence és Krisztin Dominik találhatott volna be, de az igazán bosszantó az volt, hogy a 75. percben nem kaptunk meg egy büntetőt a Krisztin Dominik ellen elkövetett szabálytalanság után. 

- Kiegyensúlyozott találkozót játszottunk, mindkét csapat szerezhetett volna gólt. Az aránylag jó játék most pontot ért, a korábban látott, jó jelek ismét megmutatkoztak, felerősödtek, de a csapatban ennél is több van. Ezen a találkozón helyzeteink voltak, jól kontráztunk, nem volt gond a labdatartással, és alapvetően irányítottuk is a mérkőzést - értékelt Halász László vezetőedző.

Szintén második "pontos" meccsét játszotta az U15, mely a Csúri - Bokros, Kocsis (Megyeri), Nagy, Szűcs, Tóth, Botos, Korosztil,Sebestyén, Rácz, Takács összeállításban játszott 0-0-ás döntetlent a Kaposvár ellen.


Hozzászólások: