Riport 2017. 11. 12. vasárnap, 11:56
kissgergo.jpg
Több meccses pechsorozat után most kiszakadt a gólzsák, U17-es csapatunk a visszatérő Trombolával és Kiss Gergővel megerősítve 6-0-ra ütötte ki a közel sem gyenge Kaposvárt.

Nem volt szerencséje, sem túl sok játékosa U17-es csapatunknak a korábbi mérkőzéseken, így valahol nem csoda, hogy a legutóbbi három meccsen mindössze két pontot hoztak össze Kiss Krisztiánék. A Kaposvár elleni találkozóra több sérült is felépült, így a Kertész (Trescsula) - Szabó (Vasiljevic), Bitó, Varga (Pukoli), Trombola (Bakó), Szebenyi, Kovács (Geszti), Fülöp, Kiss K., Kiss G., Papp összeállítású csapat javuló esélyekkel futballozhatott a gyulai mérkőzésen.
Bár a végeredmény talán mást sejtet, de az első félidő egyáltalán nem volt könnyű, 0-0-nál a vendégeknek is voltak helyzeteik, de a vezetést a nagy formában játszó Kiss Gergő szerezte meg a Grosicsnak a 26. percben. A Kaposvár ezután is egyenlíthetett volna, de a szünet előtt kevéssel Kiss Gergő duplázott, majd az 50. percben ismét ő volt eredményes. Ezután Kertész Dániel védte ki a somogyiak büntetőjét, majd a 66. percben Kiss Gergő negyedszer is betalált. A 78. és a 80. percben Bitó Martin is hozzátett kettőt az eddigi négyhez, így nem túlzás azt állítani, hogy a Grosics 6-0-ás, kiütéses győzelmet aratott.

- Jól támadtunk, nagyjából minden második lehetőségünket gólra váltottuk, és aránylag jó volt a védekezés is, de egyáltalán nem könnyű a meccs. Az ellenfélnek is voltak helyzetei, kapusunk büntetőt védett. Nagy Sándor még nem áll rendelkezésünkre, de az egy hónap után visszatérő Trombola Vilmos és Kiss Gergő játéka sokat lendített a csapaton. A jó passzok, a megfelelő hozzáállás, a kevés ívelés és a nagy különbségű győzelem ellenére az látszott, hogy erősebb csapatok ellen ennél majd több kell. A következő három meccsünket szeretnénk megnyerni, ezzel felzárkózhatnánk a 4-5. helyen állókhoz - nyilatkozott Piri Ottó vezetőedző.

A képen Kiss Gergő, aki mesternégyessel igazolta formáját.


Hozzászólások: