Riport 2017. 11. 12. vasárnap, 11:54
Nem sikerült meglovagolni a Békéscsaba elleni győzelem által keltett hullámokat. U16-os csapatunk nagyon gyenge első félidő hiába hozta le döntetlenre a második játékrészt, 5-1-es vereséget szenvedett a Kaposvártól.

A csabaiak ellen remekül teljesítő U16 a Nagy - Trescsula, Ovszák, Bohák, Illés, Percze, Zelik (Kocsis), Lestyán (Bidzilya), Tyahur (Hevesi), Bojtos, Klebecskó (Telinger) összeállításban lépett pályára a vendég somogyiak ellen, de most nem sok örömöt okozott a gárda teljesítménye. Az első félidőben a hozzánk hasonlóan a középmezőnyhöz tartozó kaposváriak szinte állva hagytak minket, a 18. és a 37. perc között négyszer is betalálva. A második félidő ránk nézve valamelyest hízelgőbb volt, bár a vendégek 5-0-ra is vezettek, a 69. percben Bojtos Tamás megszerezte a becsületgólt, így 5-1-re nyert a Kaposvár.

- Gyengén védekeztünk, négy pontrúgásból kaptunk négy gólt. A visszaálló ellenfél ráadásul könnyen szerezte a gólokat. Kár, hogy egy jó meccs után ilyen rossz játék következett. A második félidő már jobb volt, de messze voltunk attól, hogy visszajöjjünk a meccsbe. Nehezen tudunk itthon pontot szerezni... - nyilatkozott Kovács Rudolf vezetőedző.


Hozzászólások: