Riport 2017. 11. 11. szombat, 20:09
Bármelyik csapatunk jó lett volna legalább az egy pontra a Győr otthonában, de végül folytatódott az eredménytelen sorozat.

Hiába kezdett jól a Gajda - Szász, Mohácsi,Csák (Bakó), Beszedics, Krisztin (Megyeri), Bacsa, Vágási, Ottlakán, Gyuga (Zsömbörgi), Biró (Kocsis) összeállítású U14 a Rába parti városban, a hazaiak egy több ember részvételével zajló védelmi hiba miatt már a 11. percben bevették Gajda Róbert kapuját. Ennek ellenére a szünetig egyértelmű fölényben játszott a Grosics, az igazán nagy helyzetekre azonban várni kellett, mert rendre az utolsó passzokba csúszott hiba. A mérkőzés folyamán ennek ellenére Ottlakán János két alkalommal is bevehette volna a hazai kaput, de előbb hosszan szöktette magát, és a kapusé lett a labda, majd mintegy 30 méterről lőtt, de akkor is helyén volt a győri hálóőr. A második félidő 10. percétől több lehetőség adódott a jól frissítő hazaiak előtt, a mi bal oldalunkra nehezedő nyomás pedig a 66. percben érett góllá, ekkor alakult ki a 2-0-ás végeredmény is.

- Agresszív letámadással sikerült meglepnünk az ellenfelet, 10-15 labdát szereztünk így az ő térfelükön, de ezekből csak visszapasszok születtek, hiába bomlott meg a Győr védekezése. A szünetben azt éreztem, pontot szerezhetünk, mert többet támadtunk, és volt egy olyan negyedórás időszak, amikor beszorítottuk az ellenfelet. Ha az egész mérkőzést nézem, voltak olyan jelek, melyekre építhetünk, a hibákat ki kell javítanunk, hogy pontokat szerezzünk - értékelt Halász László vezetőedző.

1-0-ás vereséget szenvedett közvetlen vetélytársnak számító ETO ellen az U15. Kikity Márió a Heckó - Bokros, Kovács, Végh, Nagy, Szűcs, Tóth, Botos, Korosztil, Sebestyén, Rácz összeállítású kezdővel küldte csatába legényeit, de a várt áttörés egy 39. percben esett hazai találat miatt elmaradt.


Hozzászólások: