Általános 2020. 10. 03. szombat, 12:45
received-696323220981798.jpeg
Negyedik meccsén is szerette volna folytatni jó sorozatát a Szeged-Csanád Grosics Akadémia U12-es csapata, mely a Csongrád - Csanád Megyei U14 "B" csoportjának 4. fordulójában újra az akadémia center pályáján léphetett pályára.

Az ellenfél az a Földeák TC volt, amely eddigi egyetlen meccsét szeptember 18-án 8-1-re veszítette el a Hódmezővásárhely ellen. A gyulai gárda az Ottlakán - Moldván, Oláh, Pocsai, Frankó, Beliczai, Erdei, Dani A., Hidvégi (cserék: Dani N., Müller, Nagy Z.) összeállításban lépett pályára. A mérkőzés már az első percektől kezdve meglehetősen egyoldalú volt, de az első gól "csak" a hatodik percben esett.  Az ellenfél nem késztette igazi erőbedobásra a Grosicsot, de a fiúk végig komolyan vették a meccset, és igyekeztek szép támadásokat vezetni. A szünetben 11-0 volt az állás, a második félidőben pedig még erre is rátettek egy lapáttal. 

Az ellenfél az egész meccsen két alkalommal került a kapu közelébe, de gólt nem sikerült rúgniuk. A mieink közül láthatóan mindenki élvezte a játékot, és a kapusok kivételével mindenki be is talált. A vége 26-0 lett, vagyis újabb, minden eddiginél nagyobb különbségű győzelmet aratott a gárda, miközben gólt továbbra sem kapott. A bajnokság góllövőlistáját is vezető Dani Andor 8, Frankó Benedek 4, Moldván Krisztián, Müller Martin és Nagy Zoltán 3-3 találatig jutott. Egy gólt szerzett Beliczai Balázs, Oláh Csongor, Erdei Zsombor, Pocsai Levente és Hidvégi László.

- Igazi küzdelmet nem hozott a mérkőzés, de a gyerekek élvezték a játékot. Jó érzéssel tölt el, hogy az edzéseken gyakoroltakat próbálják megvalósítani, még a legutóbb tanult szabadrúgás kombinációt is elővették. Jövő vasárnap a szintén veretlen Szőreg vár ránk, ellenük is szeretnénk folytatni a jó sorozatot - értékelt Vantara Zoltán edző.


Hozzászólások: