Általános 2020. 09. 28. hétfő, 20:16
20200928-165431.jpg
Három lejátszott meccs után is nemhogy száz százalékos, de még gólt sem kapott U12-es együttesünk, mely a Csongrád-Csanád Megyei U14 "B" csoportjában szerepel. Erdei Zsombor (a képen balra) és Dani Andor fontos szerepet játszott a sikerekben.

Nem az eredmény a fontos, hanem a fejlődés - hangzott el a bajnokság előtt a sok igazságtartalommal bíró mondat, melyet kiegészíthetünk annyival, hogy azért az sem baj, ha a csapat folyton nyer. Vantara Zoltán együttese eddig mindhárom találkozóját sikerrel vívta meg, előbb a Tiszaszigetet verték 7-0-ra, aztán a Makót páholták el idegenben 6-0-ra, majd az elmúlt hétvégén az addig szintén száz százalékos SZEOL otthonából is elhozták a három pontot. A szegediek ellen 5-0-ás gyulai siker született.

A csapat tizennyolc góljából nyolcat a nagyszerű formában futballozó Dani Andor szerzett. - Jól sikerült az eddigi összes bajnokink. Ezek közül a SZEOL ellen volt a legnehezebb dolgunk. Én is igyekeztem kivenni a részem a csapatmunkából. A nyolc gólomhoz kellettek a többiek is, mindegyik győzelem a csapat érdeme - fogalmazott Dani Andor. 

Erdei Zsombor is elért már egy találatot, igaz, neki belső védőként elsősorban nem az a feladata, hogy befejezze az akciókat. - Amit az edzéseken gyakorlunk, azt próbáljuk meg a meccseken is megvalósítani. Arra törekszünk, hogy sokat legyen nálunk a labda. A védelem eddig jól szerepelt, igyekeztünk úgy játszani, hogy ne sok lövés menjen kapura, de ha ez nem is sikerült, kapusaink a helyükön voltak, de ez igaz az egész csapatra - mondta Erdei Zsombor. 

A két, tehetséges fiatalember egyetértett abban, hogy a helyzetkihasználáson és a távoli lövéseken van mit javítani, de mindketten elégedettek az eddigiekkel, és bár tudják, hogy nem az eredmény a lényeg, de azért szeretnék megnyerni a bajnokságot.