Riport 2018. 04. 15. vasárnap, 15:34
Nem játszott ugyan rosszul Kovács Rudolf együttese, de ez most kevés volt a pontszerzéshez. A szerencsésebb ZTE 1-0-ra nyert a vasárnapi bajnokin.

Nagy - Trescsula (Hevesi), Ovszák (Klebecskó), Bohák, Illés, Zelik, Lestyán (Kuzán), Telinger, Tyahur, Krizs (Percze), Bojtos összeállításban játszott Zalaegerszegen a Grosics U16-os csapata. Az első félidőben három komolyabb gólszerzési lehetőséget harcoltak ki a fiúk, de ezek kihasználatlanok maradtak. Nem úgy a másik oldalon, a ZTE lényegében egyetlen veszélyes támadásából gólt szerzett, a 25. percben a bal oldalon ment el az egyik hazai játékos, középre tett labdáját a jól érkező csapattárs 8-10 méterről a kapuba helyezte.
A második félidőben két alkalommal jutottunk el érdemi helyzetig, a szélről beadott labdákra azonban nem sikerült megfelelő ütemben érkezni. A ZTE egyre inkább visszaállt, és őrizte az eredményt, a grosicsos fiúk pedig nem tudták feltörni a jól záró zalai reteszt.

- Több helyzetünk volt, elég jól is játszottunk, miközben az egyébként jól futballozó ellenfél csak a tizenhatosunkig jutott el. Letámadtuk őket, sok labdát szereztünk, de a gól nem jött össze - értékelt Kovács Rudolf vezetőedző.


Hozzászólások: