U19: a Kecskemét lőtte a gólokat

Kecskeméten szerette volna begyűjteni első pontjait U19-es együttesünk, ez azonban nem sikerült, a kontrákra építő hazaiak 4-1-re nyertek.

Hiába próbált játszani a Mihelea - Bartik, Vitéz, Kiss, Sándor, Sipos (Lajkó), Radics, Bús (Rácz), Manga, Orosz (Mészáros), Kárpács (Timkó) összeállítású Grosics, a gólokat az ellenfél szerezte. A hazaiak a 11. percben szerezték meg a vezetést, melyet a 27. minutumban növeltek. A grosicsos lehetőségek kimaradtak, a második játékrész hajrájában pedig a jól kontrázó Kecskemét már 4-0-ra vezetett. Számunkra a szépségtapaszt Manga Milán 78. percben szerzett találata jelentette, ezzel alakult ki a 4-1-es végeredmény.

- Az eredmény sokat számít egy csapat életében, remélem, a jövő héten kijövünk ebből a rossz passzból. A játék alapján azt mondhatom, hogy hat kontrából kaptunk négy gólt. A 4-1-et nem kell megmagyarázni, de a csapatom próbált játszani. A gólokon el kell gondolkodni, a befejezéseket sokat kell még gyakorolni. A mérkőzésen voltak fordulópontok, ha a helyzeteket berúgjuk, más lehetett volna az eredmény - nyilatkozott Popovits Pál vezetőedző.