U13: szoros meccsek a farsangi tornán

nyito.jpg
Szoros meccseket és kiegyenlített küzdelmet hozott a szombaton a Grosics Akadémia által rendezett, farsangi U13-as torna. A szabadban, műfüvön lejátszott mérkőzések jól szolgálták a felkészülést.

Az erős, öt csapatból álló mezőny tagjai körmérkőzéseket játszottak egymással a műfüves, számukra nagyméretű pályán. Az első találkozót Tímár Krisztián tanítványai a Viitorul Arad ellen vívták, s bár 1-0-ra vezettek, a végén be kellett érniük 1-1-es döntetlennel. Ezután a budapesti Hegyvidék UFC elleni csata következett, melyen ugyan sokáig 0-0 volt az állás, végül a mieink 2-0-ra nyertek. Rövid pihenő után a Szeged 2011 várt a Grosicsra, testvércsapatunk kiélezett mérkőzésen 1-0-ra győzött. A debreceni Olasz Focisuli ellen is volt esély a győzelemre, ám ez a csata is az ellenfél minimális, 1-0-ás sikerét hozta. A Grosics Akadémia így a negyedik helyen végzett, a torna legtechnikásabb játékosa a grosicsos Megyeri Levente lett.

- Jól szolgálta a felkészülésünket a torna, melyen szoros meccseket játszottunk erős csapatok ellen. Csapatként alapvetően jól muzsikáltunk, de az is látszott, hogy akad javítanivalónk - értékelt Tímár Krisztián U13-as edző.

Végeredmény: 1. Szeged 2011, 2. Viitorul Arad, 3. Olasz Focisuli, 4. Grosics Akadémia, 5. Hegyvidék UFC

A képre kattintva galéria nyílik.