U14: hazai siker született a rangadón

Mindkét gárda győzelemmel kezdte a bajnokságot, így a Törökszentmiklós és a Szeged-Csanád Grosics Akadémia vasárnapi összecsapása igazi rangadónak ígérkezett. A Vantara Zoltán-Szarvas János edzőpáros a Horváth - Kovács Zs., Kovács Z. (Csumpilla), Oláh, Lázár (Mohácsi D.), Nagy, Gálea (Pribék), Kovács-Kulcsár, Czene, Balogh (Dombi), Joó összeállításban küldte pályára csapatát. A fiúk azonban mintha az öltözőben maradtak volna, a hazai együttes ugyanis nyolc perc alatt három gólos előnyt szerzett. Az első találat egy szöglet után született, majd utána a mi szögletünket követően is a Törökszentmiklós ért el gólt. A kezdeti döbbenet után viszont fokozatosan átvettük a játék irányítását, helyzeteket dolgoztunk ki, azonban ezek sajnos kimaradtak. 

Alighogy elkezdődött a második félidő, Dombi Máté révén sikerült szépíteni. Ezután egymást érték a gyulai lehetőséget, a helyzetek kihasználásával azonban ma adósak maradtak a fiúk. A találkozó krónikájához tartozik, hogy a második sárga lapját is begyűjtő Dombi nem a pályán fejezte be a mérkőzést, melyet a hazai csapat 3-1 arányban nyert meg.

- Ha a tudásunk felét nyújtjuk, gólokkal nyerhettünk volna. Ma csődöt mondtak azok a játékosok, akiknek a hátukon kellett volna vinniük a csapatot. Sokkal nagyobb alázattal kellett volna játszani, de remélem, jövő héten kiküszöböljük a csorbát - mondta Vantara Zoltán, aki Joó Márton és Oláh Csongor játékát emelte ki.