U17: kecskeméti siker utolsó perces góllal

csorba-martin.jpg
A Kecskemét otthonában visszatért a győztes útra U17-es együttesünk, mely 3-2-es sikert könyvelhetett el a szombati bajnokin.

A Paks elleni vereség után a Heckó - Kanyó (Csípai), Lénárd (Csorba), Krisztin, Nagy Torma, Korosztil, Hajdú, Sebestyén, Bokros, Szűcs (Jakó), Gyuga összeállításban próbált meg javítani U17-es együttesünk. A vezetést mégis a hazai gárda szerezte meg a 19. percben, igaz, két perc múlva egy szép akció végén a mélységi labdát kapó Lénárd Máté ki is egyenlített. Az 55. percben a szezonbeli ötödik találatát jegyző Szűcs Zsolt révén már nálunk volt az előny, de ezután a Kecskemét nagy erőket mozgósított az egyenlítésért. Ez sikerül is nekik, miután egy beadásnak látszó labda beesett a kapunkba. A Grosics két elmaradt büntetőt kérhetett számon, de a győzelmet így is sikerült kivívni, a 90. percben Csorba Martin került helyzetbe, lövés helyett viszont a beadást választotta, s hogy jól döntött, azt mi sem bizonyítja jobban, minthogy az érkező Szűcs Zsolt megszerezte a győztes gólunkat.

- Volt egy kis szerencsénk is, de hajtottunk becsületesen. Harcos, jó iramú meccset játszottunk, örülök, hogy fel tudtunk állni a vereség után - értékelt Muzsnay Zsolt vezetőedző.

A képen a csereként beálló Csorba Martin, aki gólpasszt adott a 90. percben.