U15: gólzáporos döntetlen a szezonzárón

u15-krisztin-dominik-808165.jpg
Idei utolsó bajnokiját játszotta péntek délután a Szeged-Grosics Akadémia "A" csapata a Makó otthonában. A találkozó 4-4-es döntetlennel zárult.

Csapatunk a Nyári - Oláh, Mohácsi, Herpai, Szász, Rácz, Nagy (Lőrincz), Krisztin, Megyeri, Orcsik, Ottlakán (Vágási) összeállításban lépett pályára a bronzérmes pozícióban lévő makóiak otthonában. Az ellenfél ugyan hamar, már a 3. percben megszerezte a vezetést, de utána a mi perceink következtek. Herpai Marcell találatával hamar sikerült egyenlíteni, majd Krisztin Dominik és Récz István góljaival a szünetben már kétgólos előnyben voltunk. A folytatásban újra Krisztin Dominik volt eredményes, utána viszont átvette az irányítást a Makó, és az utolsó negyedórában háromszor is megzörgették Nyári Viktor hálóját, így a vége 4-4 lett.

- Az első félidő aránylag jól sikerült, de a helyzetkihasználással ekkor sem voltam teljesen elégedett. A második játékrész nem a miénk volt, a fiúk szerintem már a Mikulást várták. Sem futással, sem akarattal nem tudtuk felvenni a versenyt az ellenféllel - értékelt Takács László vezetőedző.

A képen Krisztin Dominik, aki ma két gólt szerzett, a félév alatt pedig nem kevesebb, mint 42 találatig jutott.